Jäsenedut

Tieteentekijöiden liiton jäsenenä saat seuraavat jäsenpalvelut ja -edut:


Tieteentekijöiden liitto kehittää jäsenetujaan ja -palveluitaan edelleen. Uudistustyötämme ohjaavat jäsentemme erilaiset tilanteet, moninaistuvat urapolut sekä kestävän kehityksen periaatteet.

Oikeudellinen neuvonta

Jäsenten palvelussuhteeseen liittyvissä ongelmissa apu löytyy useimmiten kääntymällä luottamusmiehen tai liiton toimiston puoleen.

Oikeudellista neuvontaa palvelussuhdeasioissa antaa liiton lakimies, joka voi ohjata jäsenen Evershedsille tapauskohtaisesti. 

Yksityiselämään kuuluvissa oikeudellisissa asioissa jäsenet voivat soittaa suoraan Asianajotoimisto JB Eversheds Oy:n lakimiehille alla oleviin neuvontanumeroihin ma - pe klo 10-16.

Helsinki 
010 6841 400
Hämeenlinna  
010 6841 401
Jyväskylä    
010 6841 402
Tampere    
010 6841 403
Turku    
010 6841 404


Yksityiselämäneuvonnan piiriin kuuluvia asioita ovat mm.:

  • perintö-, testamentti- ja jakoasiat;
  • perheoikeudelliset asiat kuten avioehtosopimukset, avioero, ositus, elatusapu;
  • avoparien oikeudelliset asiat kuten yhteisomistuksen purkaminen;
  • perintö- ja lahjaverotus;
  • huoneenvuokra- ja asunto-osakeyhtiöasiat, asuntokaupat;
  • vahingonkorvausasiat.


Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka lakimies selvittää puhelimitse ilman perehtymistä asiakirjoihin. Neuvonta ei koske asiakirjojen laatimista.

Vakuutusedut

Tieteentekijöiden liitto on ottanut jäsenilleen vakuutusyhtiö Turvasta vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen. Liiton järjestötehtävissä ja –tilaisuuksissa jäsenet on vakuutettu Järjestövakuutuksella. Liitto on ottanut jäsenilleen myös ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Lisätietoa jäsenvakuutuksista sekä Turvan eduista ja palveluista löydät jäsenille räätälöidyltä vakuutussivustolta www.turva.fi/tieteentekijat.

Henkivakuutus

Tieteentekijöiden liiton jäsenet saavat jäsenetuna Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevan myöntämän henkivakuutuksen alennettuun hintaan. Henkivakuutus turvaa perheen toimeentulon, jos pahin sattuisi.

Edulliseen henkivakuutukseen* ovat oikeutettuja liiton jäsen ja tämän puoliso. Käy tutustumassa uuteen jäsenetuusi osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi

* Suomen edullisimman henkivakuutuksen (Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n tekemä hintavertailu 9/2016) järjestöjäsenille myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Acatiimi-lehti

Tieteentekijöiden liiton jäsenet saavat jäsenetuna Acatiimi-lehden.

Acatiimi on Tieteentekijöiden liiton, Professoriliiton ja Yliopistojen opetusalan liiton YLL:n jäsen- ja sidosryhmälehti. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sen painosmäärä on 12 200 kappaletta.

Lehden verkkoversio löytyy osoitteesta www.acatiimi.fi

Osoitteenmuutokset: Järjestösihteeri Mari Hurskainen, mari.hurskainen(at)tieteentekijoidenliitto.fi

Akavalaiset jäsenedut

Akavan kautta jäsenet saavat Member+-etujen lisäksi mm. Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry:n palvelut sekä A-lomat ry:n palvelut.

S-ryhmän Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia yli 50 Sokos Hotelleissa Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa sekä kahdeksassa Radisson Blu Hotellieissa Suomessa.
Tarjoukset vaihtelevat riippuen hotellista ja ajankohdista.

Vaihtuvat tarjoukset ja tarkemmat ohjeet löytyvät tarjoussivulta.