29.10.2018 12.09

Syyskokous 21.11.

Tervetuloa valitsemaan uutta hallitusta

Jyväskylän yliopiston tieteentekijät ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 21.11.2018 klo 17.00 Wanhalla Fredalla (Yliopistonkatu 11, Jyväskylä).

Syyskokouksessa:

o valitaan yhdistyksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet ja varajäsenet vuodelle 2019

o  määrätään jäsenmaksun suuruus

o  hyväksytään seuraavan vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma

o  valitaan toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat vuodelle 2019

o  valitaan liittokokousedustajat ja -varaedustajat vuodelle 2019

o valitaan yhdistyksen ehdokkaat Tieteentekijöiden liiton hallitukseen

o käsitellään muita esille tulevia asioita

Virallisten asioiden lisäksi syyskokous on erinomainen mahdollisuus tulla kuulemaan toiminnasta ja keskustelemaan mieltä askarruttavista aiheista sekä hallituksen että muiden jytteläisten kanssa. Tilaisuudessa on glögitarjoilu.

Ilmoittautumiset kokoukseen 14.11. mennessä Leena Subralle: leena.subra[at]jyu.fi.  Kokouksen jälkeen vietetään Jytten pikkujouluja samassa tilassa! Muistathan mainita ilmoittautumisessasi tuletko vain kokoukseen vai osallistutko myös pikkujouluihin.

HUOM! Etsimme hallitukseen uusia jäseniä toimikaudelle 2019. Jos jäsenyys kiinnostaa tai haluaisit saada lisätietoja hallituksen toiminnasta, ota yhteyttä Leenaan: leena-subra[at]jyu.fi tai kehen tahansa muuhun hallituksen nykyiseen jäseneen.