Tiedotteet

14.4.2014

Ehdota Vuoden tieteentekijää, tieteentekoa tai tieteenteon estettä!

Tieteentekijöiden liitto valitsee vuosittain Vuoden tieteentekijän tai vaihtoehtoisesti Vuoden tieteenteon.

Kyseessä ei ole puhdas tiedepalkinto, vaan tunnustus annetaan henkilölle tai teolle, joka tuo positiivista julkisuutta liitolle ja sen ajamille asioille sekä hyödyttää jäsenrekrytointia ja vuoropuhelua jäsenistön kanssa.

Valinnan perusteena voi olla esimerkiksi ansioituminen opetus- ja/tai tutkimustyössä tai muussa yliopistotyössä, yliopisto- ja tiedeyhteisössä työskentelevien tieteentekijöiden kannalta merkittävän asian ajaminen tai vaikuttaminen yliopisto- ja tiedepolitiikkaan.

Perustele muutamalla rivillä, miksi ehdottamasi tieteentekijä tai -teko on tämän palkinnon ansainnut. Lähetä ehdotuksesi 31.5.2014 mennessä osoitteeseen toimisto@tieteentekijoidenliitto.fi. Esiraati valitsee ehdotuksista parhaat. Lopullisen valinnan tekee liiton hallitus. Valinta julkistetaan liiton seminaarissa ensi syyskuussa.

Tieteenteon este?

Tai haluatko olla kriittinen ja tuoda julkisuuteen tieteentekoa ja tieteentekijöitä koskevia ongelmia? Voit ehdottaa myös tieteenteon estettä. Määräaika on sama 31.5.2014. Edellä olevaan sähköpostiosoitteeseen voit ehdottaa ajankohtaista asiaa, tekoa tai käytäntöä, joka on muodostunut tieteenteon esteeksi. Laita mukaan myös perustelusi.     


Aiemmat Vuoden tieteentekijät

Aiemmat tieteenteon esteet


Palaa otsikoihin