Tiedotteet

13.8.2018

FT Miia Ijäs-Idrobo aloitti Tieteentekijöiden liiton yhdistyskoordinaattorina

TIEDOTE 13.8.2018

 

Photo 13.8.2018 11.49.08
 

FT Miia Ijäs-Idrobo aloitti Tieteentekijöiden liiton yhdistyskoordinaattorina

 

Tieteentekijöiden liiton hallitus valitsi lauantaina (11.8.) filosofian tohtori Miia Ijäs-Idrobon liiton yhdistyskoordinaattoriksi. Hän aloitti työnsä maanantaina 13. elokuuta.

Liiton yhdistyskoordinaattorin tehtävä on uusi. Tehtäviin kuuluu mm. liiton jäsenyhdistysten tuki, jäsenpalvelujen kehittäminen, jäsenhankinta sekä liiton kasvavan kansainvälisen jäsenkunnan erityistarpeista huolehtiminen.

Miia Ijäs-Idrobo (35) on väitellyt historian alalta Tampereen yliopistossa vuonna 2014. Hän on toiminut Tampereen yliopistossa Suomen historian yliopistonlehtorina sekä historiantutkijana apurahalla. Ijäs-Idrobolla on kansainvälistä kokemusta mm. työskentelystä vierailevana tutkijana. Hän järjesti viime keväänä ison Eurodoc-konferenssin, joka pidettiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Ijäs-Idrobo on ollut myös Eurodoc-järjestön hallituksen sihteeri sekä advisory board -jäsen. Tieteentekijöiden liitossa hän on ollut hallituksen varajäsen sekä useamman vuoden Nuorten tutkijoiden työryhmän jäsen. Hän on toiminut aktiivisesti myös Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:ssä.   

 

LISÄTIETOJA:

yhdistyskoordinaattori Miia Ijäs-Idrobo, 040 740 3655, sähköposti: miia.ijas@tieteentekijoidenliitto.fi

toiminnanjohtaja Johanna Moisio, 0400 874 135

 


Palaa otsikoihin