Tiedotteet

12.5.2017

Tieteentekijöiden liitto hakee toiminnanjohtajaa

 

 

Tieteentekijöiden liitto on yliopistojen ja tutkimuslaitosten tutkijoiden, opettajien ja muiden akateemisten asiantuntijoiden ammattijärjestö. Liiton päätehtävä on jäsenten edunvalvonta. Liitto on perustettu vuonna 1967 ja siihen kuuluu noin 7100 jäsentä. Tieteentekijöiden liitto kuuluu keskusjärjestö Akavaan.  Haemme nyt uutta toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen, sillä nykyinen toiminnanjohtajamme jää eläkkeelle syksyllä 2017.  Toivomme valittavan henkilön aloittavan tehtävässä lokakuun 2017 alussa. Tutustu meihin osoitteessa: www.tieteentekijoidenliitto.fi


Haussa vahva osaaja edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhön

TOIMINNANJOHTAJA

  • Johdat ja kehität Tieteentekijöiden liiton toimintaa. Tunnet tulevaisuuden haasteet ja muutostekijät.  Vastaat jäsenistön edunvalvonnasta ja siihen liittyvästä neuvottelu- ja sopimustoiminnasta.

  • Haluat olla tiede- ja koulutuspolitiikan vaikuttaja. Tunnet koulutus- ja tiedepolitiikan toimintaympäristön sekä tieteentekijöiden arjen. Arvostamme hyviä yhteiskuntasuhteita.

  • Olet aktiivinen viestijä ja hallitset nykyaikaiset kanavat tavoittaaksesi jäsenet ja sidosryhmät. Olet hyvä organisoija ja ongelmanratkaisija.

  • Sinulla on esimieskokemusta ja saat asiat etenemään yhdessä muiden kanssa. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, mahdollisesti myös tutkijankoulutus.

 

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia vaikutusmahdollisuuksia yliopisto- ja tiedepolitiikkaan näköalapaikalta. Pääset tekemään töitä kiinnostavan työmarkkinajärjestökentän parissa sekä kehittämään yhteistyötä eri vaikuttajatahojen kanssa. Organisaatiomme on pieni ja ketterä, saat tekemisellesi tukea asiantuntevista ja osaavista kollegoista.

Kiinnostuitko tehtävästä tai haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Tieteentekijöiden liiton puheenjohtaja Petri Koikkalainen (parhaiten tavoitettavissa 16.-17.5. klo 15-18 sekä 22.-24.5. klo 10-15) puh. 050 544 7442, petri.koikkalainen@ulapland.fi tai Mercuri Urvalin konsultti Eve Pakkanen, puh. 040 708 8816, eve.pakkanen@mercuriurval.com. Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään su 28.5.2017 osoitteeseen www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-10947.

 


Palaa otsikoihin