Tiedotteet

28.9.2018 16.14

Tieteentekijöiden liitto rekrytoi jäsensihteerin

Akavalainen Tieteentekijöiden liitto on yliopistosektorin suurin ammattiliitto. Liitolla on 15 yhdistystä ja kolme aktiivista temaattista työryhmää, Tieteentekijöiden liitto on myös kansainvälinen liitto. Toimimme kolmella kielellä, ja kolmasosa uusista jäsenistämme on ulkomaalaistaustaisia. Haemme nyt jäsensihteeriä, joka on palvelualtis, huolellinen ja kehittää aktiivisella otteella jäsenpalvelua.

Tarjoamme monipuoliset tehtävät, kehittämismyönteisen työilmapiirin, omia vastuualueita ja urakehitysmahdollisuuksia. 

Edellytämme tehtävässä kokemusta vaativista sihteeritehtävistä ja asiakaspalvelusta, aktiivista ja paneutuvaa työotetta ja erinomaista kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti). Parhaimmat lähtökohdat työyhteisöömme antaa kokemus korkeakoulukentästä ja ammattijärjestötoiminnasta, vahvat tietotekniset taidot ja kokemus rekisterien käytöstä, soveltuva tutkinto sekä käytännössä osoitettu kielitaito. Etua tehtävissä on myös työttömyyskassajärjestelmän tuntemuksesta sekä YAP-jäsenrekisterijärjestelmästä. 


Meillä on tarve seuraavien tehtävien tekijälle: 

  • jäsenneuvonta- ja palvelu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi yhdessä muun liiton henkilöstön kanssa
  • Opettajien työttömyyskassan asiamiestehtävät
  • jäsenrekisterin hoito, jäsenmaksuseuranta, jäsenrekisterisovelluksen testaus ja kehittäminen 
  • jäsenpalveluiden kehittäminen yhdessä yhdistyskoordinaattorin kanssa
  • jäsentilaisuuksien järjestäminen

 

Meillä on tarjolla vakituinen työsuhde koeajalla marraskuun alusta lähtien, hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Jos sinusta tuntuu, että olisit sopiva henkilö uudistuvaan ja kasvavaan liittoomme, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 12.10.2018 mennessä tästä linkistä löytyvän hakemuslomakkeen kautta.

 Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Johanna Moisio p. 0400874135 torstaina 4.10. klo 11-13, perjantaina 5.10. klo 13-15 ja keskiviikkona 10.10. klo 14-16. 

 

REKRYTOIMME JÄSENSIHTEERIN


Palaa otsikoihin