Tiedotteet

21.5.2018 14.13

Tieteentekijöiden liitto rekrytoi yhdistyskoordinaattorin

Akavalainen Tieteentekijöiden liitto on yliopistosektorin suurin ammattiliitto. Liitolla on 15 yhdistystä ja kolme aktiivista temaattista työryhmää, joissa jäsenet saavat vertaistukea ja joissa liiton kantoja valmistellaan. Tieteentekijöiden liitto on myös kansainvälinen liitto. Toimimme kolmella kielellä, ja kolmasosa uusista jäsenistämme on ulkomaalaistaustaisia. Haemme nyt yhdistyskoordinaattoria, joka toimii uutena aktiivisena linkkinä liiton ja paikallistoimijoiden välillä sekä kehittää aktiivisella otteella jäsenpalvelua. 

Tarjoamme monipuoliset tehtävät, kehittämismyönteisen työskentelyilmapiirin, vastuuta omien hankkeiden vetämisestä ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. 

Edellytämme järjestökokemusta, aktiivista ja paneutuvaa työotetta, erinomaista kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti) ja yliopistojen sekä korkeakoulupolitiikan tuntemusta. Parhaimmat lähtökohdat työyhteisöömme antaa ylempi korkeakoulututkinto, aiempi aktiivisuus järjestöpuolella esimerkiksi opiskelijatoiminnassa tai -politiikassa sekä kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä. Etua tehtävissä on myös ymmärryksestä ja/tai kiinnostuksesta markkinointia, palvelumuotoilua, tilastotietoja ja asiakaspalvelua kohtaan. 

Meillä on tarve seuraavien tehtävien tekijälle:

  • yhdistysten tuki ja jäsenpalvelun koordinointi
  • jäsenrekrytointi, erityisesti sen suunnittelu- ja kehittäminen
  • jäsenrekisterin ylläpito ja hyödyntäminen
  • jäsenkehityksen ja -ennakoinnin seuranta
  • kansainvälisten jäsenten erityistarpeista huolehtiminen
  • tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen


Meillä on tarjolla vakituinen työsuhde koeajalla elokuusta 2018 lähtien, hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Jos sinusta tuntuu, että olisit sopiva henkilö uudistuvaan ja kasvavaan liittoomme, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 8.6.2018 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Johanna Moisio p. 0400874135 pe 25.5., ke 6.6. klo 13-16 ja to 7.6. 


Palaa otsikoihin