Akavan itsensätyöllistäjien ja yrittäjien webinaari: Osuuskunta yritysmuotona 6.6.2017

Kiinnostaako sivutoiminen yrittäjyys, kevytyrittäjyys tai kokopäiväiseksi yrittäjäksi ryhtyminen? Olisiko liittyminen osuuskuntaan Sinun ratkaisusi? Entre - Akavan yrittäjät ja itsensätyöllistäjät järjestää webinaarin Osuuskunta yritysmuotona. Koulutus on tarkoitettu akavalaisille yrittäjyyttä harkitseville ja jo yrittäjänä toimiville.

Aika: Tiistai 6.6.2017 klo 14-16
Paikka: Tietokoneella seurattava webinaari

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille kokonaisnäkemys osuuskunnasta yritysmuotona sekä auttaa hahmottamaan osuuskuntamuotoisen yrittämisen mahdollisuuksia. Koulutuksessa tarjotaan perusvastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

• Miksi osuuskunta? -yritysmuotovertailu ja osuuskunnan erityispiirteet
  • Osuuskunnan jäsenten työmarkkina-asema ja työttömyysturvan määräytyminen
  • Osuuskunta työnantajana; Miten hinnoittelen työni
  • Mitä sote-palveluja tarjoavan yrittäjän tulee huomioida toimiessaan osuuskunnan kautta

Kouluttajana toimii osuustoimintajohtaja Kari Huhtala Pellervo-Seurasta.

Koulutus on tarkoitettu Entren jäsenliittojen jäsenille. Kiinnostuitko? Ilmoittaudu 4.6. mennessä osoitteessa http://bit.ly/2qaG7ZG. Paikkoja rajoitetusti!

Lisätietoja: Entre - Akavan yrittäjät ja itsensätyllistäjät