Uutisia

16.5.2017 9.50

Mela kerää 100 tarinaa suomalaisesta työstä – myös tieteen ja taiteen apurahansaajilta

Tiedote. Julkaistu: 16.05.2017 klo 08:31

Mela

Mela juhlistaa satavuotiasta Suomea keräämällä 100 tarinaa suomalaisesta työstä.

– Haluamme nostaa esiin ja osoittaa arvostuksemme alkutuotannon juurevalle joukolle sekä tieteen ja taiteen tekijöille. Tekijöitä ja osaajia tarvitaan, jotta yhteiskuntamme kehittyy edelleen ja identiteettimme vahvistuu, kertoo Melan toimitusjohtaja Päivi Huotari.

Itsenäistä Suomea on rakennettu ja kehitetty maa- ja metsätaloudesta ponnistaen. Alkutuotannossa työskentelevät ovat kantaneet kortensa kekoon maamme puolesta. Yhdessä on tehty, kasvettu ja kehitytty. Tieteen ja taiteen apurahansaajat vahvistavat suomalaista identiteettiämme. Tieteentekijät vievät Suomea eteenpäin. Taide ruokkii sieluamme ja tukee hyvinvointiamme.

Mela kerää tarinoita maatalousyrittäjiltä, poronhoitajilta, kalastajilta, metsänomistajilta, tieteen tai taiteen apurahansaajilta teemalla Mikä sinua innostaa tekemään työtäsi? Mikä työssäsi on parasta? Miksi työsi on tärkeää?

Jakamalla yhdessä tarinoita arvokkaasta ja tärkeästä työstä voimme toinen toisillemme osoittaa, että arvostamme ja kunnioitamme toisiamme ja työtämme. Ammattiylpeys luo hyvinvointia ja parantaa tuloksellisuutta. Ajatusten vaihtaminen ja tarinoiden jakaminen yhdessä lisää yhteisöllisyyttä ja tukee jaksamista vaikeinakin aikoina.

Tarinoita julkaistaan Melan nettisivuilla ja somessa (#100työtä) kerran kuukaudessa. Hanke huipentuu joulukuussa tarinoiden yhteisjulkaisuun nettisivuilla ja Maaseudun Tulevaisuudessa. Lisää Suomi 100-juhlavuoden hankkeesta ja siihen osallistumisesta nettisivuilla ja Facebookissa.

Onnitellaan näin yhdessä 100-vuotiasta Suomea!

Toimitusjohtaja Päivi Huotari, Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela
Lisätietoja hankkeesta: Minna Gardemeister, Melan viestintä, puh. 050 340 5983


Palaa otsikoihin